Játékok

ThermopülaiThermopülai

Thermopülai

A thermopülai szorosban 300 spártai Leonidász király vezetésével utolsó emberig tartotta az átjárót a perzsák ellen. Sikerük titka a bátorság, a helyismeret és az összefogás volt.

A csapatod, és az ellenfél is a saját bázisáról indul. Az a csapat nyer, amelyik kiejti az ellenfél minden játékosát!
Cél: helyismeret, bemelegítés, és a felszerelés megismerése.

A GólemA Gólem

A Gólem

Az 1600-as évek elején a prágai Loew rabbi megalkotta a Gólemet. A hatalmas agyagszobor hű szolgája volt, ám egyszer öntudatára ébredt és éjszakánként mindent és mindenkit eltiport, aki az útjába állt…

Minden játékos a Gólemre vadászik, aki lehet akár a játékvezető is. A Gólem elrejtőzik a pálya egyik részén, és egyenként vadászik üldözőire. Két hatalmas lövésével kiejti bármelyik ellenfelét! Az üldözők csak fedezékből, elrejtőzve állíthatják meg.

BerserkerBerserker

Berserker

Az északi germán népek elvakult dühvel küzdő, vérre szomjas harcosai nem ismertek kegyelmet.
Az Úr 1000. esztendejében csapatod hirtelen ellenséges berserker hordával találkozik…

A csapatok a saját bázisukról rajzanak ki. Az a csapat nyer, amelyik kiejti az ellenfél minden játékosát! A fegyver beállítása segíti a támadó játékot.

Magyarok nyomábanMagyarok nyomában

Magyarok nyomában

A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket! A 800-as évek közepétől a magyarok egyre gyakrabban törtek be hazánk mostani területére. Gyorsaság és ügyesség lóháton, félelmetes nyilazási technika – ezzel lepték meg az erősebb és jobban felszerelt páncélos seregeket.

A magyarok 30 másodperc előnyt kapnak, a páncélosok ezután indulnak utánuk. Nagyobb erejű lövéseikkel, de lassabb utántöltésükkel próbálják a gyorsabb tárazással, de kisebb tűzerővel rendelkező magyarokat leteríteni.

Dugovics TituszDugovics Titusz

Dugovics Titusz

A nándorfehérvári diadal 1456-ban a magyarok talán legnagyobb győzelme volt a törökök ellen. A csata legemlékezetesebb jelenetében Dugovics Tituszként megszerezheted a zászlót!

Cél a középen elhelyezkedő zászló megszerzése, és a saját bázisra juttatása. Ha a zászlót vivő játékost kiejtik, egy társa viheti tovább. A bátorság és jó stratégia a legfontosabb!

PuskinPuskin

Puskin

Puskin orosz író, költő 1837-ben párbaj áldozata lesz. Az ok most is – ahogy oly sokszor – egy Nő volt.
A becsület nem lehet alku tárgya, Uraim, párbajra!

Ha néhány játékos hamarabb kiesik, párbajozhatnak, amíg a többiek tovább játszanak. Háttal indulnak egymástól, egyszerre lépnek, majd a játékvezető intésére megfordulnak, céloznak és lőnek.
Csak 1 életed van!