Játékok a Grundon

Éljen a Grund!Éljen a Grund!

Éljen a Grund!

A Pál utcai fiúk és a Vörös ingesek 100 éve csaptak össze a Grund birtoklásáért.
Nemecsek, Boka és Áts Feri után Te is megküzdhetsz azért a talpalatnyi földért, amit most nem vehetnek el!

A Pál utcaiak utolsó emberig védik a várakat a vörösingesek ellen, akik Janó háza mögül rohamoznak. Az a csapat nyer, amelyik kiejti az ellenfél minden játékosát és elfoglalja a területet!

ZászlószerzésZászlószerzés

Zászlószerzés

Szerezd meg a zászlót – és tiéd a Grund!
A vörösingesek a megfelelő taktikával megpróbálják megszerezni az elrejtett zászlót, amit a Pál utcaiak őriznek a várukban. Győzzön a jobbik!

Cél a várban elrejtett zászló megszerzése, és saját bázisra juttatása. Ha a zászlót vivő játékost kiejtik, társa viheti tovább. A bátorság, és a jó stratégia a legfontosabb!

Védd meg Nemecseket!Védd meg Nemecseket!

Védd meg Nemecseket!

A tóban megfürdetett, beteg Nemecsek Ernő a Pál utcaiak hőse. Ha őt sikerül elfogniuk Áts Feriéknek, akkor a vörösingeseké a Grund!

Cél a legyengített Nemecsek elfogása, ezáltal az ellenőrzés a várak és a Grund felett! A Pál utcaiak minden erejükkel védik hősüket.

Einstand!Einstand!

Einstand!

Einstand! – mondták a Pásztorok és egyszerűen elvették a Pál utcaiak üveggolyóit. Most azonban nem lesz olyan könnyű dolguk, mert a Pál utcaiak infrafegyvereikkel védik az üveggolyókat! Lehet próbálkozni…

Csapatoddal Pál utcaiként feladatod a Grund különböző sarkaiban elhelyezett üveggolyókat véded, amit a vörösingesek megpróbálnak megszerezni.